Moestuin

Bijna 20 jaar ervaring..

Mijn eerste oogst van bietjes, die tussen onkruid stonden wat minstens twee keer zo hoog was, zal ik nooit vergeten. In een verwaarloosde kweekbak had ik in het voorjaar bietjes gezaaid. Na de herfstvakantie herinnerde ik me dat pas weer. Het feit dat er ondanks alles toch oogst was, heeft me geïnspireerd om steeds meer groenten te gaan verbouwen. Ieder jaar beleef ik opnieuw weer die eerste verbazing dat er “vanzelf” iets eetbaars ontstaat uit allerlei zaadjes.

Ondertussen huur ik een moestuin van bijna 200m2 waar ik voor vijf mensen het hele jaar door eten uit haal. We eten zoveel mogelijk vers van het land. De rest vries ik in om te kunnen gebruiken als er te weinig uit de tuin komt.

Graag wil ik mijn ervaring delen met mensen die ook hun eigen groenten willen verbouwen. Daarom bied ik de volgende dienst aan:

Advies moestuin

Een moestuin is veel werk. Hoe beter je het organiseert, hoe beter het in de hand te houden is.

In een advies geef ik gerichte tips over alles wat met de aanleg en/of beheer van een moestuin te maken heeft. Hiermee kan je zelf  een goed werkende moestuin maken, waaruit je groente, fruit en bloemen kan oogsten die je ook echt gebruiken wil!